Nieuws

ipool gelanceerd

 n de betoverende, industriële look van de Rotterdamse Schiecentrale werd dinsdag 1 december het nieuwe project “iPool” van de KNBB gelanceerd. Op een volledig coronaproof perslancering werden belangrijke genodigden uit politiek, (e-)sport, beleid, media en innovatieplatformen getrakteerd op een voorproefje van “The AR Game” – waarbij AR staat voor augmented reality.  Zie https://www.knbb.nl/nieuws/bijzondere-lancering-ipool-startpunt-rotterdams-jongerenproject

LAncering ipool

Omdat de oorspronkelijk geplande lancering tijdens de Rotterdam Gate Games vanwege Corona niet door kon gaan is er achter de schermen gezocht naar en goed alternatief. Op 1 december is de lancering gepland in de Schiecentrale Rotterdam. Deze lancering is besloten en alleen toegankelijk voor genodigden. Uiteraard zal alles op basis van de geldende coronaregels worden ingericht.
Wilt u als pers hiervoor worden uitgenodigd ? Geef u dan op via https://inschrijven.knbb.nl/inschrijvingperslancering/

Vier locaties bevestigd

De vier locaties waar iPool ingericht gaat worden zijn bekend. In samenwerking met de partners zijn de volgende locaties geselecteerd:
Voetbalclub Overmaas
Sportvereniging Victoria
Poolcafe Delfshaven
House of Esports

GLR als partner aangesloten

GLR Rotterdam zet in op esports en heeft gekozen voor een iPoolsysteem en pooltafel. Eind september 2020 is de pooltafel en ipool geleverd en worden sindsdien getest. GLR wordt kennispartner en biedt vanuit hun verschillende opleidingen ondersteuning aan de pilot.